fbpx

Worx hækkeklipper → Top 4 ledningsfrie hækkeklippere fra Worx

Hvis det er på tide at trimme genstridige grene på hækken eller træerne i haven, så skal du have fat i en hækkeklipper. Der findes et hav af forskellige hækkeklippere på markedet, men i denne artikel har vi valgt at sætte fokus på de bedste modeller fra mærket Worx. Denne artikel er altså en Worx hækkeklipper test, hvor kun de bedste modeller fra mærket er blevet inkluderet. På den måde kan du nemt og hurtigt danne dig et overblik over, hvilken model, der bedst understøtter dine behov.

hedge-trimmer-worx-wg261e.390.300#1 Worx WG261E hækkeklipper 20V 46 cm med 1 x 2,0 Ah batteri og lader – Den bedste Worx hækkeklipper

Worx WG261E hækkeklipper 20V 46 cm med 1 x 2,0 Ah batteri og lader er en ledningsfri og kompakt maskine, der sikrer god bevægelsesfrihed, når hækken skal trimmes. Maskinen er desuden udviklet ud fra et ergonomisk design, hvilket sikrer dig en god arbejdsstilling og maksimal kontrol over hækkeklipperen.

 • Ergonomisk design og letvægtsmodel for nem og behagelig betjening
 • Dobbelte skæreklinger sikrer et præcist snit
 • Batteri og lader medfølger i købet
ForhandlerPrisLæs mere
699,00 Gå til forhandler
699,00 Gå til forhandler

Derfor skal du vælge en Worx WG261E hækkeklipper 20V 46 cm med 1 x 2,0 Ah batteri og lader

Hvis du gerne vil have en Worx plæneklipper, der virker fantastisk og kommer med alle relevante dele, så skal du investere i denne Worx WG261E hækkeklipper 20V 46 cm med 1 x 2,0 Ah batteri og lader. Modellen er en kompakt og ledningsfri hækkeklipper, der gør det muligt for dig, at bevæge dig frit i haven. Derudover kan modellens batteri deles mellem andre Worx Powershare modeller.

Worx WG261E hækkeklipper 20V 46 cm med 1 x 2,0 Ah batteri og lader er udstyret med en 46 cm lang skæreklinge, der med sine dobbelte skæreklinger får et godt tag om grenen, så snittet bliver præcist og ensartet hele vejen igennem. Derudover er modellen designet med et ergonomisk udgangspunkt, hvilket bl.a. resulterer i et behageligt hovedgreb og D-formede støttegreb. På den måde har du fuld kontrol og høj komfort under arbejdet.

Produktdetaljer

 • Vægt: 2,5 kg
 • Sværdlængde: 46 cm
 • Maksimal grenstørrelse: 19 mm
 • Spænding: 20 volt

Worx WG284E.9 hækkeklipper 2x20V 61 cm uden batteri og lader#2 Worx WG284E.9 hækkeklipper 2x20V 61 cm uden batteri og lader – Den bedste Worx akku hækkeklipper til større hække

Med en Worx WG284E.9 hækkeklipper 2x20V 61 cm uden batteri og lader kan du få bugt med alle forvoksede grene i haven uden problemer. Du får her en ledningsfri hækkeklipper med en høj ydeevne og skærekapacitet. Derudover er modellen let at betjene og kontrollere. Selv sikkerheden er i top med denne maskine.

 • Høj skærekapacitet, så der kan fjernes selv tykke grene
 • Optimal komfort under betjening af maskinen
 • Indbygget sikkerhedskontakt, der sikrer optimal sikkerhed ved brug
ForhandlerPrisLæs mere
650,00 Gå til forhandler
799,00 Gå til forhandler
799,00 Gå til forhandler

Derfor skal du vælge en Worx WG284E.9 hækkeklipper 2x20V 61 cm uden batteri og lader

Hvis du er på jagt efter en effektiv batteridreven hækkeklipper, der uden problemer kan få bugt med selv genstridige og tykke grene i haven, så skal du se nærmere på denne Worx WG284E.9 hækkeklipper 2x20V 61 cm uden batteri og lader. Modellen leverer en kraft, der minder om en benzindreven maskine, selvom den kører på batterier. Sværdlængden på 61 cm gør denne model oplagt til brug på større hække, hvor den høje skærekapacitet sikrer, at selv grene med en tykkelse på 27 mm kan trimmes.

Worx WG284E.9 hækkeklipper 2x20V 61 cm uden batteri og lader har et stort fronthåndtag og et roterende baghåndtag, der tilsammen gør det komfortabelt at arbejde med maskinen uanset hvilken stilling du foretrækker at arbejde i. Du kan desuden trimme både vandret og lodret, da baghåndtaget kan roteres 90 grader. Som en ekstra bonus er maskinen udstyret med en sikkerhedskontakt, der forhindrer eventuel utilsigtet start af maskinen.

Produktdetaljer

 • Vægt: 4,2 kg
 • Sværdlængde: 61 cm
 • Maksimal grenstørrelse: 27 mm
 • Spænding: 20 volt

Worx 20V hækkeklipper på teleskopstang inkl. 2,0 Ah batteri og lader#3 Worx 20V hækkeklipper på teleskopstang inkl. 2,0 Ah batteri og lader – Til dig, der ønsker en Worx batteri hækkeklipper med større længde

Worx 20V hækkeklipper på teleskopstang inkl. 2,0 Ah batteri og lader hjælper dig med at nå de ekstra høje grene, da den er udstyret med en teleskopstang. Denne stang gør det muligt for dig at forlænge maskinen uden, at du mister kontrollen over hækkeklipperen. Maskinen giver desuden gode klipperesultater grundet dobbelte skæreklinger.

 • Teleskopstang giver ekstra længde, så man kan nå grene højere oppe
 • Lav vibration for bedre kontrol
 • Dobbelte skæreklinger for optimal klipning
ForhandlerPrisLæs mere
1.314,00 Gå til forhandler
1.314,00 Gå til forhandler

Derfor skal du vælge en Worx 20V hækkeklipper på teleskopstang inkl. 2,0 Ah batteri og lader

Kniber det med at nå de helt høje grene på hækken eller træerne? Det findes der heldigvis råd for med denne Worx 20V hækkeklipper på teleskopstang inkl. 2,0 Ah batteri og lader. Maskinen er en brugervenlig hækkeklipper, der bl.a. er udviklet med lav vibration, så arbejdet bliver mere behageligt. Derudover får du mulighed for at nå høje grene med denne model, da den er udstyret med en teleskopstang.

Worx 20V hækkeklipper på teleskopstang inkl. 2,0 Ah batteri og lader kommer med 45 cm sværd, der har dobbelte diamantslebne skæreklinger. På den måde kan du nemt klippe grene uden frygten for, at klingerne sætter sig fast i grenen.

Produktdetaljer

 • Sværdlængde: 45 cm
 • Maksimal grenstørrelse: 16 mm
 • Spænding: 20 volt
 • Støjniveau: 89 dB

Worx WG260E.9 hækkeklipper 20V 61 cm uden batteri og lader#4 Worx WG260E.9 hækkeklipper 20V 61 cm uden batteri og lader – En letvægts Worx batteridreven hækkeklipper

Worx WG260E.9 hækkeklipper 20V 61 cm uden batteri og lader er en ledningsfri hækkeklipper med en lang skærelængde, der nemt klipper grene på op til 19 mm. Modellen her er en letvægtsmodel, der gør arbejdet en del mere behageligt, da den ikke føles lige så tung i armene under brug.

 • Letvægtsmodel, der er nem at håndtere
 • Laserslebet diamantklinge med dobbelte skæreklinger for optimal klipning
 • God kontrol over maskinen grundet ergonomiske håndtag og sikkerhedskontakt
ForhandlerPrisLæs mere
375,00 Gå til forhandler
479,00 Gå til forhandler
479,00 Gå til forhandler

Derfor skal du vælge en Worx WG260E.9 hækkeklipper 20V 61 cm uden batteri og lader

Du kan ikke gå galt i byen med denne Worx WG260E.9 hækkeklipper 20V 61 cm uden batteri og lader, hvis du gerne vil have en effektiv hækkeklipper, der ikke vejer alverden. Modellen her er nemlig en letvægts maskine, der er nem at have med at gøre og betjene. Derudover sikrer softgrip grebet og et ekstra håndtag for, at du ubesværet kan arbejde i samtlige positioner. Og så hjælper den indbyggede sikkerhedskontakt med at du altid har kontrol over maskinen.

Worx WG260E.9 hækkeklipper 20V 61 cm uden batteri og lader er udstyret med en laserslebet diamantklinge og dobbelte skæreklinger, hvilket sikrer en ensartet og præcis klipning. Skærene kan klare grene på op til 19 mm tykkelse. Derudover har maskinen et lavt vibrationsniveau, hvilket igen gør arbejdet en del nemmere for dig som bruger.

Produktdetaljer

 • Vægt: 2,1 kg
 • Sværdlængde: 61 cm
 • Maksimal grenstørrelse: 19 mm
 • Spænding: 20 volt

Bliv guidet til den bedste hækkeklipper

Har du ikke fundet den bedste hækkeklipper til dig blandt de ovenstående modeller fra mærket Makita? Eller ønsker du at se, hvilke andre modeller, der findes på markedet? Heldigvis har vi skrevet en guide til de bedste hækkeklippere på tværs af mærker og forhandlere, og det er oplagt for dig at finde inspiration til valget af din næste hækkeklipper i den artikel. De inkluderede produkter er nemlig udvalgt ud fra deres gode resultater i forskellige hækkeklipper tests, så du kan roligt stole på, at maskinerne vil leve op til dine forventninger. Du finder vores store test og artikel af de bedste hækkeklippere på markedet her.

Skal jeg vælge en hækkeklipper med ledninger eller batteri?

Det kan være meget rart at kende til de forskellige fordele og ulemper ved henholdsvis en batteri- og eldreven hækkeklipper inden man vælger, hvilken model, der er den rette for en selv. Af den grund kan du i dette afsnit læse lidt om forskellen på de to modeller, så du lettere kan tage et valg om, hvilken der passer til dine behov.

Hækkeklipper med batteri

En akku, også kaldet batteridreven, hækkeklipper er velegnet til mindre arbejdsopgaver, der ikke tager alverdens tid. Det skyldes, at flere batteridrevne maskiner ofte skal sættes til opladning ret hurtigt – de fleste kan kun klare op mod en times tid på en fuld opladning).

Til gengæld får du en langt større bevægelsesfrihed med en batteridreven hækkeklipper i forhold til en ledningsdrevet model. Og det er altså især en fordel for dig, der har en stor have eller bare gerne vil have mulighed for at bevæge dig rundt uden at skulle tænke på at hive en ledning efter dig.

Hækkeklipper med ledning

En ledningsdrevet hækkeklipper er til dig, der ikke gider bøvle med opladning af batterier eller påfyldning af benzin. Denne type maskine er nemlig tilsluttet via en ledning og du kan derfor arbejde i flere timer i streg uden afbrydelser – medmindre du selv holder pause, naturligvis.

Et minus ved en hækkeklipper med ledning er dog, at du langt fra har lige så stor bevægelsesfrihed som med de andre varianter. Du kan nemlig kun gå så langt som ledningen tillader. Du skal desuden også hele tiden være opmærksom på at tage ledningen med dig rundt i haven. Og så er det en god ide at orientere sig om, hvor ledningen placeres, når du går i gang med at arbejde, så du ikke får skåret den over eller væltet i den ved et uheld.

Join The Discussion